Virgin: Delfiner og hvaler skal ses i havet

19 juli, 2019

Anima arbejder på at få rejsebureauer til at tage ansvar og stoppe med at sælge billetter til at se hvaler og delfiner i fangenskab. Flere har taget skridtet, og nu har den kæmpe aktør, Virgin Holidays,valgt at stille sig på dyrenes side og droppe delfinarier. Det betyder bl.a. farvel til steder som SeaWorld og Loro Parque

- Vi vil i stedet fokusere vores kræfter på at opmuntre vores gæster til at se disse dyr i naturen. Vi vil også fortsætte med at støtte udviklingen af reservater til hvaler og delfiner, der nu lever i fangenskab", siger firmaet.

92% af Virgins kunder foretrækker at se dyr i deres naturlige miljø ifølge en undersøgelse, som rejseselskabet har foretaget.

Det er den udvikling, som selskaberne skal gribe, ifølge Anima.

Blandt de destinationer, som firmaet nu dropper er: 

SeaWorld, San Diego
SeaWorld, Orlando
Discovery Cove, Orlando
Atlantis, The Palm, DubaiAtlantis Paradise Island, Bahamas.


TURISTER KAN GØRE EN FORSKEL
- Turister kan gøre en positiv forskel, hvis der bliver investeret i at besvare og beskytte naturen, som er dyrenes hjem. Det vil selvfølgelig være en forandring, men på denne måde vinder både mennesker og dyr. Mennesker får lov til faktisk at få en autentisk oplevelse, hvor man ser dyrene på deres præmisser, og dyrene får beskyttet deres hjem, siger Animas direktør Joh Vinding. 

- Det er den ånd, som Virgin har fanget, og nu er det på tide, at resten af branchen også lytter. Vi har tidligere overbevist Spies rejser om at droppe delfinarierne, men TUI insisterer stadig på, at delfiner skal leve i små bassiner og tvinges til at optræde for at underholde mennesker.


Skriv under: TUI, delfiner & spækhuggere hører til i det friVIL STØTTE RESERVATER
Fordi Virgin mener, at fremtiden er at se dyr i deres naturlige miljø, vil firmaet give økonomisk støtte til oprettelse af havreservater for de dyr, som i dag er i fangenskab. Dette er et billede af et projekt, som skal flytte delfiner fra et delfinarium i Baltimore til et liv i havet.