Rengøring uden dyreforsøg

2 november, 2012

Ecover produkter

Mange regøringsmidler bliver i dag testet på dyr. Der laves smertefulde forsøg på dyrene i jagten på en endnu hvidere vask eller et drøjere opvaskemiddel. Den slags skulle man tro ville høre en fjern fortid til og være noget firmaer skammede sig over. Men fakta er idag, at langt de fleste store og kendte mærker faktisk bruger dyreforsøg.

Heldigvis er det blevet lidt lettere at gøre dyrevenligt rent. Det store firma Ecover, hvis produkter sælges mange stedet i Danmark, har valgt at blive officielt godkendt som et firma, der ikke bruger dyreforsøg.

OPDATERING: LÆS MERE OM KAMPAGNEN

Vi  har været dyrevenligt siden den dag vi blev grundlagt i 1979. At bliver officielt godkendt som et ikke-dyretestende firma er et stort privilegium for Ecover og et glimrende måde at vise, at vi bekymrer os om verden. udtaler Ecovers direktør Philip Malmberg.


 

LÆS MERE: SUPERCOMPUTER ERSTATTER DYREFORSØG

Ecover er verdens største miljøvenlige producent af rengøringsmidler og firmaets produkter sælges i over 40 lande. At vaske og gøre rent dyrevenligt har aldrig været lettere end nu. Det er et dejligt fremskridt, at Ecover er blevet certificeret. Noget som danske Urtekram allerede er.

Ecover har aldrig selv lavet dyreforsøg eller fået andre til det. Men nu garanterer firmaet også, at ingen ingredienserne er blevet testet på dyr noget sted i produktionen. På den måde undgår man, at underleverandører udfører dyreforsøg. Firmaet lader ordningen kontrollere af uafhængige inspektører.

Vil du have flere firmaer uden dyreforsøg, så overvej at støtte Animas arbejde