Du kan hjælpe dyrene ved at være deres stemme. Når mennesker, butikker eller lande går på kompromis med dyrs velfærd, kan dit budskab hjælpe med at overbevise dem om at dyr er følsomme skabninger som ikke fortjener at blive mishandlet. Her kan du se en liste over vores aktuelle protester. Vælg en protest for at deltage.

Bahnes bolighus nægter at tage ansvar og lave en pelsfri politik, selvom dyrene lider forfærdeligt.
Prada er et af de store modefirmaer, som endnu ikke har droppet pels. Sammen kan vi få det til ske og redde dyrene.
Det ikoniske engelske modehus Burberry har efter mange års kampagne endelig valgt at blive pelsfri
Butler/Loftet er en af de sidste kæder i Danmark der fortsat ignorerer de lidelser dyr udsættes for, når de fanges i grusomme rævesakse. Hjælp dyrene ved at sende en protest til Butler/Loftet lige nu!
Ikke alle tænker over det, men bag de dun der bruges til at isolere jakker, soveposer og dyner, gemmer der sig en historie om dyr, der behandles meget skidt. Læs om hvordan gæs og ænder opdrættes og plukkes.
9 millioner ænder og gæs bliver reddet fra et liv i bur og tvangsfodring efter Frankrig indfører et midlertidigt forbud mod foie gras farme.
Animas kampagne kaster fortsat gode resultater af sig, og vi kan nu føje 16 navne til listen over foie gras fri firmaer.
Hun-ænder vokser ikke lige så hurtigt som han-ænder. Derfor er de uønskede i den omstridte foie gras industri og bliver slået ihjel på samlebånd. Bogstavelig talt.