Linse Kessler for Anima

28 november, 2013

Klik på billedet for at forstørre
 
Kampagnen Ink, Not Mink tæller efterhånden en længere liste af pels-fri berømtheder, hvis arme altid vil være dækket af blæk – og aldrig dækket af mink. 
 
Linse Kessler er en kæmpe dyreven med hjertet placeret på det helt rette sted. Med dette billede støtter hun ikke blot kampagnen, men også Animas arbejde for at få sat en stopper for minkavl i Danmark. I Anima er vi utroligt taknemmelige for ildsjæle som Linse, der arbejder hårdt for at spreder budskabet om pelsdyr og samtidigt inspirere andre til også at blive pelsfri.

Mink lider på danske pelsfarme
I Danmark avles der årligt 14 millioner mink på pelsfarme. Mink lever to og to i et lille bur, der kun er 30 cm bredt. Da mink i naturen lever alene, er det stressende for dem at leve så tæt.  Minkene kommer op at toppes og den svageste mink har ingen mulighed for at flygte. Det resulterer ofte i slåskampe, og mange dyr får voldsomme bidskader. Skaderne kan være alt fra store blodige sår til afbidte lemmer, som i værste tilfælde kan have døden til følge.
 
 
Forholdene er så unaturlige, at mink udvikler tvangsadfærd og gentager de samme ting om og om igen. Ofte vandrer de hvileløst rundt, da de bliver oprørte over ikke at have noget at lave. De bider i buret, eller i deres egen pels i frustration.
 
HJÆLP ANIMA MED AT FORBYDE MINKAVL I DANMARK - SKRIV UNDER NU!
 

Skriv under: Forbyd minkavl i Danmark

Ønsker du også et forbud mod minkavl i Danmark? Skriv under i dag!

 
Kendte kampagne-kæmpere
Ingen smerte fra tatoverings-nålen kan måle sig med den smerte som mink, ræve, kaniner, ulve og hunde og katte må gennemgå i modens navn. Gør som Linse og mange andre kendte - Del det pelsfri budskab, så dyrenes stemmer bliver hørt.