Lad din medfølelse gå i arv

– betænk arbejdet for dyrene i dit testamente

Anima kæmper hver dag for konkrete fremskridt og redder dyr fra et liv i elendighed. Det er kun muligt med hjælp og støtte fra mange dedikerede dyrevenner. Ved at betænke dyrene i dit testamente kan du lade din medfølelse leve videre og sørge for, at der altid er nogen til at tale dyrenes sag.

Du kan hjælpe dyrene langt ud i fremtiden

I Anima arbejder vi hver dag for at hjælpe dyr i nød og skabe en fremtid uden dyremishandling. Vi arbejder på at sikre bedre forhold for alle slags dyr: Dyr i landbruget, pelsindustrien, dyr i underholdning, forsøgsdyr og alle andre dyr, som har brug for støtte.

Det er f.eks. de millioner af pelsdyr, der lever under frygtelige forhold i små bure, blot så mennesker kan iføre sig deres pels. 

Det er de hunde, der holdes under kummerlige forhold, og som sælger og slagtes på markeder rundt om i verden for deres kød.

Det er vilde dyr og store havdyr, der holdes fanget på minimale områder og tvinges til at optræde for turister i cirkusser og i delfinarier, mens de udsultes og mishandles for underholdningens skyld.

Det er forsøgsdyrene og landbrugsdyrene, som hver dag pines og plages  – som kalvene, der tages fra deres mødre kun 12 timer efter fødslen; og grisene, der ligger fastspændt store dele af deres liv.

Gennem årene har vi opnået mange sejre for dyrene, og verden ændrer sig hele tiden til det bedre. Men det kræver, at vi fortsat presser på og taler dyrenes sag.  
Der er stadig lang vej igen, og der er desværre stadig mange dyr, som har brug for hjælp.
De er helt afhængige af gode dyrevenners opbakning og støtte.

Her kan du læse mere om Animas arbejde og vores sejre gennem tiden.

Hvordan laver du et testamente?

Der er ikke kun én måde at lave et testamente på.
30 %-løsningen er f.eks. god for dig, som ikke lader din arv gå videre til børn, forældre eller ægtefælle.
Du kan også testamentere et bestemt beløb, en procentdel af din formue eller en særlig ejendel. Og du kan gøre det selv eller med støtte fra en advokat. 

Kontakt os endelig på fremtiden@anima.dk, så vi kan få en snak om, hvad der er det rigtige i din situation. 
Vil du sikre dig, at din arv går til et specifikt område eller hjælp til et bestemt dyr, så kan vi også snakke om en god løsning.

Du kan også trykke her, hvor vi har samlet nogle af de spørgsmål, som Anima oftest modtager omkring at oprette testamente, og se eksempler på, hvordan og hvor man kan oprette et testamente.

Vi hjælper dig med det praktiske

Hos Anima yder vi gerne støtte til en advokat. For os er den højeste prioritet, at du har mulighed for en tryg dialog, så du føler dig godt klædt på, og at testamentet afspejler din vilje.

Vi har mulighed for at hjælpe med udgifter til advokat for op til 5000 kroner, når du betænker arbejdet for dyrene gennem Anima. 

Vi kan også tilbyde dig gratis juridisk rådgivning gennem MineArvinger, som vi har indgået et samarbejde med. Her er du i trygge hænder hos uddannede jurister. Vi har sørget for, at det er gratis for dig, der betænker Anima i dit testamente – enten gennem 30 %-løsningen eller ved at donere mindst 25.000 kroner til vores arbejde med dyrene. 
Du kan booke et møde og få hjælp til overblik over dine muligheder og hjælp til at lave selve testamentet.

Måske er du allerede afklaret og føler ikke, at du brug for at tale med en advokat? I så fald kan du oprette et testamente helt gratis via Dokument24, som vi samarbejder med.
Det eneste, du skal gøre her, er at svare på nogle spørgsmål og udfylde testamentet online.

Ligegyldigt hvilken løsning, du vælger, kan du være sikker på, at din vilje bliver gennemført.
Som sidste led i oprettelsen af et testamente, skal du sørge for, at testamentet underskrives af en notar, som sikrer, at testamentet bliver sikkert opbevaret, og at det altid vil blive hørt, når dit bo en dag skal behandles.

Lad os tale om det

Der opstår helt naturligt mange spørgsmål, når man overvejer at oprette et testamente, og vi står selvfølgelig til rådighed gennem hele processen.

Måske har du spørgsmål til vores arbejde for dyrene, måske vil du høre mere om at lave et testamente, eller måske er du i tvivl om, hvad den rigtige løsning er for dig.
Så tøv ikke med at kontakte os.

Husk: Din arv rækker langt og kan være med til at skabe en tryg fremtid for dyr i nød! 

Vi glæder os til at tale med dig, og du er altid velkommen til at ringe eller skrive. 

Kontakt vores testamente-rådgiver Joh Vinding på 61 71 07 38 eller skriv på fremtiden@anima.dk.