Anima2 er Animas afdeling for alt det der giver dyreret kant og perspektiv til verden uden for faktasider om dyr i landbruget og pelsindustrien eller de tunge filosofibøger.

Fame, ohhh fame, fame, fame
Her på siden finder du en masse fede interviews med bands, sangere, skatere og kunstnere, der alle har det til fælles, at de bruger deres berømmelse til at tale dyrenes sag.

Foodfight!
Er du ikke lige typen, der sætter dig ned og kigger ½ time i en kogebog før du laver dit næste dyrevenlige måltid? Well, med denne guide bliver du mæt hurtigere end du kan nå at sige arghhh jeg orker ikke at lave mad og vaske op.

Vil du lave noget meningsfuldt der hjælper dyr?
Du har fået øjnene op for hvad der sker med dyrene i landbruget, laboratorierne og pelsindustrien og har en knugende følelse i maven af sorg og trang til at banke din hovedpude mens du kaster forbandelser over menneskeheden? Det er fint nok, vi har alle været der - men hvad med at bruge den energi på noget der hjælper dyr i stedet?

Der er tusinder af mennesker derude, der ligesom dig bare mangler informationerne om dyrs lidelse for at træffe medfølende valg og blive vegetar. Du kan inspirere andre til at redde liv - og det er simpelt!

Bliv Anima kontakt på din skole / dit gymnasium

Vi søger folk som dig med hjerte og hjerne på rette sted, der er villige til at bruge et par timer her og der til at hjælpe dyr. Som Anima kontakt sender vi dig en kasse med hæfter, flyers, klistermærker etc som du kan dele ud til dine medstuderende, ligge på biblioteket etc. Der går med garanti ikke længe, før du finder en der har lyst til at hjælpe dig med det.

To gange om året arrangerer vi uddelingsdag på alle de skoler vi har kontakt til og beder alle om at dele materialer ud 1 times tid. Send en mail til os

Hjælp på Anima kontoret

Bor du i København, så få en fast dag fx hver 14. dag hvor du hjælper på Anima kontoret. Du kan fx. pakke post fra alle de der bestiller materiale fra os, besvare mails, oversætte, skrive breve og meget mere. Send en mail til os