Tror du, det er svært at spise vegetarisk? Så har vi nyheder til dig – at udelukke kød og animalske biprodukter fra din kost er ikke mere sværere, end det er at fortsætte med at spise dyr – men nu vil du ikke føle skyld!

At spise vegetarisk er ikke blot et simpelt skridt for dig, det er også spændende. Når du spiser vegetarisk, tvinger du dig selv væk fra den almindelige danske mad hen imod international mad.

For eksempel byder menukortene i asiatiske restauranter altid på adskillige slags tofu. Indkøb af madvarer bliver ligeledes til en oplevelse, især når du bevæger dig ud over din venlige helsekostforretning. Når du køber ind i de almindelige supermarkeder, indser du hurtigt, hvor mange forunderlige fødevarer, der findes, som faktisk er naturligt vegetariske. Så, drop den dårlige undskyldning og kom i gang!

VIL DU HAVE DET HURTIGT OG BILLIGT?:
Du kan lide det hurtigt og billigt? Guess what? Det kan vi også. Det ved spisestederne også! Derfor kan du stort set ikke sætte dine fødder et sted de laver mad, uden at de har mindst en vegetarisk ret på kortet.

HURTIGT & LÆKKERT:
Vil du én gang for alle overbevise din familie og venner om, at vegetarmad består af andet end blade og grene? Vi har alle mulige opskrifter - de idiot-sikrede, dem for de lettere øvede og dem for ”mesterkokken” - som kan gøre dem mundlamme.

SØDE SAGER:
Hvis du absolut skal spise lige nu og her og bare slet ikke kan vente, skal du gå lige til makronerne. Smæk det let og hurtigt sammen så spise-seancen ikke forstyrrer dit liv længere end højst nødvendigt! Ja mor, det er muligt for mig at spise kage. Ja far, jeg har stadig en sød tand. Ja, jeg er vegetar, men jeg er jo også bare et menneske!

FOR DEN EKSTREM DOVNE:
Ja, selv aktivister er dovne. Heldigvis, er dit arbejde gjort, når du har købt disse varer. Du skal bare åbne, hælde, tygge, synke og gentage.

RIGTIG MAD:
Hvis du har tålmodighed til, at blive i køkkenet i længere tid end hvad der svarer til at spise en pose chips, så er du måske nok klar/moden til at lave rigtig mad. Og send venligst noget til os, for vi er bare slet ikke nået dertil endnu!!